پایگاه خبری آستاره نیوز

اخبار شهرستان مسجدسلیمان، شوشتر، گتوند و اندیکا

اندیکا موبایل

برگزاری جلسه شورای برنامه ریزی شهرستان اندیکا به ریاست استاندار خوزستان با حضور جمعی از مسئولان استانی + مصوبات

  • ۳۰۴

 به گزارش پایگاه خبری آستاره نیوز، جلسه شورای برنامه ریزی شهرستان اندیکا به ریاست استاندار خوزستان و با حضور فرماندار، نماینده مجلس، ریاست دانشگاه علوم پزشکی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی،معاون عمرانی استاندار خوزستان، مدیر عامل شرکت گاز استان خوزستان، مدیر کل امور عشایر استان، مدیر عامل توزیع برق استان خوزستان، مدیر منطقه مخابرات استان خوزستان، مدیر کل آبفا استان، معاون ساخت راههای روستایی اداره کل راهداری و حمل نقل جاده ای،معاون راه و شهر سازی استان،معاون سازمان جهاد کشاورزی و سایر معاونین و اعضای شورای اداری شهرستان امروز جمعه ششم فرودین در محل فرمانداری برگزار گردید.

مهندس امراله نوذری فرماندار اندیکا ضمن عرض خوش آمدگویی و تبریک سال نو به اعضا و تشکر از استاندار خوزستان و نماینده مجلس در جلسه شورای برنامه ریزی اظهار داشت؛ اندیکا از یک سو دارای شرایط خاص جغرافیایی و پراکندگی مناطق مختلف آن و مشکلات فراوان و متعدد از جمله عدم زیرساخت های جاده ای، عمرانی، نبود بیمارستان و مخابرات، آب شرب، برق و از طرف دیگر دارای امکانات گردشگری، زمینهای حاصلخیز و طبیعت بکر و ناب در حوزه کشاورزی، دامداری و دامپروری و… هست نیاز به توجه ویژه از سوی مسئولین ارشد کشوری و استان دارد .
مهندس نوذری افزود؛ اگر چه درد و مشکلات زیاد هست ولی با توکل و یاری خداوند و با حضور استاندار خوزستان و پیگیری های مکرر نماینده مجلس امید داریم که بخشی از مشکلات شهرستان در آینده نزدیک برطرف خواهد شد.
فرماندار اندیکا ضمن برشمردن مشکلات متعدد شهرستان یکی از موانع عمده و اصلی که باعث عقب ماندگی شهرستان شده است نبود جاده مناسب روستایی و عشایریست که در واقع شهرستان اندیکا دارای جاده های صعب العبور و سخت ۵۰۰ کیلومتر جاده خاکی ۱۰۵ کیلومتر جاده اصلی، ۲۸ هزار هکتار زمین کشاورزی، ۸هزار میلیارد مکعب ذخیره آب، پس انتظار داریم مدیران استانی بیشتر به این شهرستان توجه نمایند.

در ادامه استاندار خوزستان گفت: مشکلات اندیکا معضل ملی نیستند بلکه مربوط به مدیریت‌های داخلی هستند و رفع این مشکلات نیازمند بودجه آن‌چنانی نیست و حتی می‌توان از نهادهای حمایتی کمک گرفت.

قاسم سلیمانی دشتکی پیش از ظهر امروز ضمن سفر به شهرستان اندیکا و در جلسه شورای برنامه‌ریزی این شهرستان، نخست به وضعیت کرونایی خوزستان اشاره کرد و گفت: شهرستان‌های ایذه و بهبهان وضعیت قرمز کرونایی در استان اضافه شدند و از عموم مردم درخواست می‌شود که بیشتر از گذشته مراقب باشند و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

وی، برگزاری مراسم‌های مختلف در این استان را یکی از معضلات خوزستان در این ایام دانست و افزود: برگزاری مراسم در عشایر فرهنگ خوبی است ولی در این ایام نباید از این صفات حسنه بهره‌مند شد.

استاندار خوزستان تأکید کرد: اکنون فرهنگ کرونا بر همه دنیا حاکم شده است که رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، پرهیز از مراودات اجتماعی، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک از جمله شاخص‌های اصلی آن فرهنگ است.

سلیمانی دشتکی گفت: در مراسم عزاداری و عروسی مردم به احترام یک یا دو نفر حضور پیدا می‌کنند ولی بعد از آن افراد بسیاری در دارو کرونا گرفتار می‌شوند که در این زمینه نباید به خود اجازه دهیم که عامل و بانی بیماری یا فوت دیگران محسوب شویم؛ در برخی مواقع افراد که به نظر سالم می رسند اما به کرونا مبتلا شده‌اند و به‌عنوان یک فرد ناقل، ۱۰ تا ۱۵ نفر را مبتلا می‌کنند.

وی در ادامه به مشکلات اندیکا اشاره و بیان کرد: خوزستان مشکلات و توسعه‌نیافتگی‌های بسیاری دارد و شهرستان اندیکا نیز در این میان اوضاع بدتری را نسبت به دیگر شهرستان‌ها داراست از جمله آب، برق، کشاورزی، بیمارستان و راه ندارد. استاندار خوزستان با اشاره به این که برخی روستاها تنها به خاطر یک هزار و ۳۰۰ متر لوله از نعمت آب‌رسانی محروم شدند، عنوان کرد: مشکلات شهرستان اندیکا معضل ملی نیستند بلکه مربوط به مدیریت‌های داخلی هستند.

سلیمانی دشتکی با بیان این که ساخت یک پل یا بیمارستان مشکلات مدیریتی درون استانی هستند، گفت: رفع این مشکلات نیازمند بودجه آن‌چنانی نیست و حتی می‌توان از نهادهای حمایتی کمک گرفت. وی تأکید کرد: مصوبات جلسه برگزار شده در اهواز برای شهرستان اندیکا باید به صورت مستمر بررسی و میزان تحقق آنها نیز اعلام شود.

استاندار خوزستان گفت: مباحث و مشکلات قابل‌حل در سطح شهرستان باید همین‌جا حل شود و در نهایت آن دسته از مباحثی که نیاز به بررسی بیشتر و یا اخذ مجوز دارند نیز باید با جدیت بیشتری پیگیری شوند؛ زیرا معنی ندارد که آب و برق خوزستان این‌قدر درآمد داشته باشد ولی برای ان مباحث و مشکلات قابل‌حل در سطح شهرستان باید همین‌جا حل شود و در نهایت آن دسته از مباحثی که نیاز به بررسی بیشتر و یا اخذ مجوز دارند نیز باید با جدیت بیشتری پیگیری شوند؛ زیرا معنی ندارد که آب و برق خوزستان این‌قدر درآمد داشته باشد ولی برای انجام پروژه‌های مردم علل و بهانه‌های مختلفی را اعلام کند. سلیمانی دشتکی ادامه داد: آب و برق، سرزمین خوزستان را برای منافع تمام مردم کشور شخم زده و درآمد بسیاری را برای خزانه دارد که از آن جمله می‌توان به درآمدهای نیروگاه‌های برق آبی اشاره کرد ولی متأسفانه در حل مشکلات کوچک این‌گونه بهانه می‌آورد.

وی، معاون سازمان آب و برق خوزستان را مخاطب خود قرار داد و گفت: چرا حل این مشکلات مردم را از محل درآمدها و یا حتی مسئولیت‌های اجتماعی نمی‌پذیرید؟ استاندار خوزستان با تأکید بر این که یک سری از مطالبات شهرداری‌ها را از منابع مختلف تأمین و پرداخت می‌کنیم، تصریح کرد: مشکلات آبداران باید از سوی آبفا استان خوزستان پیگیری و حل شود.

سلیمانی دشتکی افزود: قسمت اعظمی از منبع مالی (۱۱ و نیم میلیارد) که برای این حوزه دریافت کردم، در این زمینه هزینه نشده است که آبفا باید پاسخگو باشد و باید از این هرج و مرج اداری جلوگیری شود.وی گفت: با مدیران تلاشگر همراه هستم ولی اگر مدیری کج برود، با او برخورد می‌کنم؛ مدیر باید خدمتگزار و پاسخگوی مردم باشد.

در ادامه این جلسه دکتر علیرضا ورناصری با اشاره به اینکه ۱۴ سال از تاسیس شهرستان اندیکا  می گذرد اضافه کرد: تاکنون ۸ اداره در شهرستان مستقر نیستند و نمایندگی هم ندارند و حدود ۱۱ اداره فاقد ساختمان هستند.

نماینده و خدمتگذار مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات زیاد و کمبودهای متعدد اندیکا اذعان داشت: اندیکا بیشترین حق را به گردن وزارت نیرو دارد ولی کم لطفی همیشه شامل حال این منطقه و مردم اندیکا بوده است.

دکتر ورناصری درادامه به عدم دریافت حقوق ۲۰ ماه پرسنل شهرداری در منطقه اشاره داشت.

شایان ذکر است در این نشست، مصوبات به شرح زیر اعلام شد:

۱.مقرر گردید مرکز جامع سلامت چگارمان تبدیل به بیمارستان محلی می شود.

۲.بیمارستان ۶۴ تخته خوابی توسط سازمان آب و برق انجام‌می شود.

۳.ساختمان اداری شبکه بهداشت به مناقصه گذاشته شده و ظرف یک ماه آینده آغاز می شود.

۴.روشنایی تونل دلا و تونل گدار توسط سازمان آب و برق انجام شود.

۵.پل شور تا پایان خردادماه جهت بازسازی دارای ردیف اعتبار خواهد شد.

۶. پل گرگه ها جهت احداث و انعقاد قرارداد توسط اداره راهداری انجام می گردد.

۷.کلیه دکل های مخابراتی در دست کار تا تیرماه به بهره برداری می رسند.

۸.آنتن دهی شهرک طالقانی،کلبعلی عرب و چگارمان در دستور کار ۶ ماه اداره مخابرات قرار گرفتند.

۹.فیبر نوری تا تیرماه از سمت ایذه به بهره برداری می رسد.

۱۰.فیبر نوری از سمت مسجدسلیمان تا شهریور ماه به‌بهره برداری می رسد.

۱۱.مقرر گردید آب شهرستان تحت هیچ شرایطی دچار قطعی نگردد.

۱۲.یک پمپ آب یدک در پمپاژ آب نگهداری شود.

۱۳. تا پایان سال ۸۰ درصد اندیکا گازکشی و علمک گذاری شود.

۱۴.یک دستگاه آمبولانس از طرف وزیر بهداشت جهت خدمات شهری اختصاص داده شود.

۱۵. ۱۳۰۰ متر لوله توسط اداره آب و فاضلاب تهیه شود.

۱۶. ۴۵ کیلومتر راه روستایی توسط اداره راهداری تا پایان خردادماه انجام شود.

۱۷.پل شهر آبژدان توسط راهداری ظرف ۶ ماه آینده تکمیل شود.

۱۸. همچنین پل شهرک طالقانی بازسازی شود.

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی